Quinze anys!

El temps no s’atura, i com qui no vol la cosa, aquest blog ja ha fet quinze anys. Que aviat es diu! Quinze anys comentant coses més o menys lligades amb la ciència, en els que he après un munt de coses interessants i he conegut un grapat de gent encara més interessant. Només per això, ja ha valgut la pena encetar el blog en aquell llunyà 2005. Aquest ha sigut un any molt particular, amb un protagonisme absolut de temes relacionats amb els virus i amb la pandèmia. Per molt que intentés mantenir la diversitat de temes, l’actualitat del coronavirus s’ha imposat moltes vegades. Potser l’any vinent serà més tranquil. En tot cas, mentre les ganes aguantin, seguirem tenint aquí un racó on comentar qualsevol cosa que sembli interessant i que tingui a veure amb la ciència.

21 thoughts on “Quinze anys!

 1. Dia a dia, any rera any. Difondre el saber i transmetre lo après, és un acte de valor immens. Felicitats

  1. El plaer sempre és nostre per tenir l’oportunitat de llegir-te i aprendre al mateix temps.

   Moltíssimes felicitats!

 2. Llarga i próspera!
  Que el gran Monesvol com a reconeixement t’enviï un trosset de cel al teu jardí. Com a s’indonesi de Sumatra que fa pocs dies li ha arribat un de 15 vegades 100.000 eur
  O almenys bona inspiració i curiositat per a tothom 🙂

 3. Amb una bona sel.lecció de tants articles com has escrit podries publicar la tira de títols “100 llaminadures (?) de ciència – Part 1″… I després “Part 2”, “Part 3” … i així indefinidament. Quin curriculum tindries! Podries (o podrieu) crear fins i tot una editorial dedicada només a la divulgació de la ciència, amb la col·laboració d’amics teus… Que bona falta faria tal i com va tot! En fi. Idees boges! Felicitats, Dani pels teus 15 anys!

 4. Si rellegeixes l’apartat 15/100 dels teus “100 Mites de la ciència” de l’any 2010 veuràs com dónes una explicació sobre els virus causants dels refredats, els períodes asimptomàtics, l’efecte aerosol (“virus flotant per l’aire”), etc. que lliga força amb com funciona el coronavirus causant de l’actual pandèmia. Divertit.

 5. Moltes felicitats i a seguir 15 més (com a mínim….)

  Quan dius que ens convides a un scotch d’aquests?….

 6. Per molts anys!
  Felicitem-nos pel fet de poder-ne gaudir!
  Una gran tasca divulgativa que, per part meva, ha passat la prova del cotó: Suposo que no sóc l’únic que n’ha aprofitat articles per treballar a l’ESO i, si un article funciona al’ESO, és que realment és de divulgació!

 7. JO he après coses molt interessants, de la ma d’algú que sap i, sobre tot, sap explicar-ho i fer-ho entenedor pel comú dels mortals. Un plaer i un privilegi…… que duri! Felicitats.

 8. Moltes felicitats i per molts anys. És un plaer poder llegir aquests articles de divulgació científica que t’apropen uns coneixements no sempre fàcils d’explicar. Enhorabona!!!

 9. Moltes gràcies per totes les estones que ens has fet passar d’entreteniment i divulgació.
  Felicitats!

 10. Una mica més i passo ja pel setzè aniversari! Però no volia deixar passar l’ocasió de felicitar-te per tota la feina feta al Centpeus per la divulgació científica, que és molta. Per molts anys més de Centpeus i de ganes de fer bona divulgació, també a través de llibres, que són molt necessaris per apropar la ciència a la gent, cosa gens fàcil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *